Cavalier King Charles Spaniël

Hieronder vindt u de reacties van de nieuwe eigenaren

Hoi Ingrid,
Hier weer even een mailtje over Boef. Lees verder.....

Hoi Ingrid,
Hier weer even een mailtje over Boef. Het gaat heel erg goed met hem. Thuis, tijdens het wandelen (maakt niet uit waar) is het een enorm stoere hond. Achter katten aan rennen en blaffen en grommen erbij, achter kippen aan. Hij loopt heel blij mee en vindt wandelen dan ook echt heel leuk. Maar als we dan op puppycursus zijn vindt hij het weer heel erg spannend, hij moet dan echt de tijd krijgen om alles weer te laten bezinken. Ondanks dat is Boef altijd de eerste die de opdracht goed uitvoert, en mag het dan ook vaak voor doen.
Buiten in de tuin vindt hij het ook machtig, hij vindt dan van alles en ook dikke takken om mee te spelen en rennen. Hij wordt ook al heel waaks, hij blaft wel eens als er mensen binnen komen. 's avonds gaat hij bij de poort staan blaffen om zichzelf te laten horen, en helemaal als er andere honden langslopen. Mijn tante heeft een winkel, een boutique optiek, in dichtbij huis en we nemen hem (vooral op zaterdag altijd mee als we terug komen van puppycursus) wel eens mee. Boef vindt het daar ook helemaal geweldig, hij kijkt dan naar alles wat langskomt en bewaakt de winkel dan ook heel goed ;)
Vorige week lag er sneeuw hier en wat vond hij het leuk! De filmpjes zijn helaas te groot om door te sturen,maar ik heb er wat sneeuw foto's bij gedaan. De andere foto's zijn van vrijdag, het leek wel volop lente met de "warme" temperaturen vergeleken met vorige week. We hadden de deur open staan zodat hij in en uit kon lopen van het terras naar binnen, dat vond hij in het begin wel erg gek, dat hij zo naar binnen & buiten kon haha. We zijn nu vooral bezig met dat hij zijn behoeftes altijd aan de lijn doet, nu komen we vaak nog terug van een rondje en dan wilt hij het terras nog op om een plas te doen. Het enige minpuntje is dat hij sinds ongeveer 2 weken geen brokken meer eet. Hij weigert ze te eten, het maakt niet uit of hij daardoor al de hele ochtend niets heeft gehad, hij eet ze niet. Nu staat hij dus volledig op vlees...Kortom, Boef is een hele stoere grote man. Met een mooi en stoer karakter, die erg van zich kan laten horen. Eigenwijs komt ook in zijn woordenboek voor. Maar hij is bovenal heel erg lief.
Groetjes, Chiara (ook van mijn ouders) & natuurlijk een knuffel van Boef.

Hallo Ingrid,
Hierbij even een kleine update vanuit Emmen na de eerste week. Lees verder.....

Hallo Ingrid,
Hierbij even een kleine update vanuit Emmen na de eerste week. Charly ging vorige week niet slapen in de auto maar bleef heel rustig in zijn mandje bij Jens op schoot. De reis ging helemaal prima. Thuis aangekomen was het een grote ontdekkingstocht maar binnen een dag was hij al helemaal gewend en loopt hier rond alsof het altijd zo geweest is. Helemaal zindelijk is hij nog niet maar doet bijna alles al in de tuin. En hij eet als een bouwvakker. De eerste keer brokjes ging er zo snel in, en dat kwam er net zo snel weer uit. Ik heb nu een schrokbak gekocht en dat lijkt het hem goed te doen.
We hebben een klein rondje bos gedaan, maar dat lijkt hem al snel teveel te worden. Nog geen [lange] wandelingen. Wel al mee naar kantoor geweest [foto] en de intra tuin in, dat was erg gezellig. Woensdag gaan we voor het eerst naar de dierenarts, dan krijgt hij weer een inenting.
Hij geeft in elk geval een boel gezelligheid, we zijn erg blij met hem. En hij met ons :)
Hartelijke groeten,
Leonie

Hallo Ingrid,
Ik ga even wat foto'tjes van dobby sturen. Lees verder.....

Hallo Ingrid,
Ik ga even wat foto'tjes van dobby sturen. Vind je vast niet erg. Het is zo'n heerlijk mannetje en hij doet het zo goed. Wel super ondeugend, mijn ouders hadden stoffen stoelen die vast zaten met nietjes. Hij beet dus de nietjes eruit, mijn vader heeft de stoelen weggedaan en nu hebben ze houten stoelen. Afgelopen zondag is hij mee geweest naar het bos/hei. Hij vond het echt heerlijk en vooral het contact met andere honden. Ik denk dat hij dat wel mist. We hebben 2 uur gelopen maar ik heb hem ook veel gedragen in de draagdoek (zie foto's).Ik ga dit mailtje snel stoppen want ik ga nu met mijn vader en dobby weer naar het bos.
Groetjes en knuffels voor alle hondjes
Simone Grootendorst

Lieve Ingrid en familie,
Jullie ook hele fijne kerst en een goed en gezond 2017!! Lees verder.....

Lieve Ingrid en familie,
Jullie ook hele fijne kerst en een goed en gezond 2017!! Maak er met elkaar een mooie tijd van. Noortje is nu ruim 4 kilo. Ze eet ook altijd netjes haar bordje leeg. Ze is een echte knuffel kont en ligt het liefst op schoot. Dat vind ik erg gezellig ;-) Vrijdag gaan we op vakantie onze eerste vakantie met Noortje. We hebben er zin in!!
Familie van der Meijden

Hoi Ingrid.
Ik heb voor allebei de pupjes een knuffel popje geborduurd. Lees verder.....

Hoi Ingrid.
Ik heb voor allebei de pupjes een knuffel popje geborduurd.
Wij zijn echt verliefd op hem.
Hier gaat duncan van eten hij doet dit nu bij jou en dat werkt prima dus ga ik dit ook verlopig doen.We gaan hem niet verwennen .Sorry hij gaat nooit meer weg. Trouwens dan vermoord Louis me ..Hij is gek op sneeuw.
Groetjes Corrie en Duncan

Hoi Ingrid en familie,
Vandaag is het feest want Lady is 7 jaar. Lees verder.....

Hoi Ingrid en familie,
Vandaag is het feest want Lady is 7 jaar.
Het gaat erg goed met haar. Nog steeds onze allergrootste liefde. Ze mag bij ons alles. Ze ligt op alle bedden en houdt ontzettend van knuffelen/massages en haar rust. Ze slaapt veel en kruipt nog steeds op schoot. Ze is zooooo lief. Met ons gaat het ook goed.Hopelijk gaat het ook goed met jullie??? Ik zie dat je nog steeds nestjes fokt, zoooo leuk, maar dat afscheid van de puppies......lieve Ingrid tot mails en wie weet tot ziens, lieve groetjes namens ons allemaal Trudie Sincic.

Hoi Ingrid,
Ja de tijd vliegt echt niet normaal meer! Alweer 5 maanden!!! Lees verder.....

Hoi Ingrid,
Ja de tijd vliegt echt niet normaal meer! Alweer 5 maanden!!!
We hebben 1 kiesje gevonden, die kwam eruit bij het stoeien met een knuffel! Oeps, Haha! Het zindelijk worden lukte ook aardig, ze is inmiddels geslaagd voor de puppycursus.
Ze wordt bij het loslopen af en toe ondeugend, joh! Door gewoon niet te komen als ik roep en klaar sta met wat lekkers... Haalt ze haar neus voor op en gaat lekker verder snuffelen. Laatst in het bos stond ze heerlijk (!) van paardenpoep te smikkelen (te ver bij mij vandaan...) en toen kwamen er ineens twee paarden aan. Dát vond ze me daar leuk... , maar ik natuurlijk niet. Huhu! Doodeng! De dame te paard riep nog iets onaardigs over dat als ze een trap van het paard zou kunnen krijgen ze dat niet zou overleven... Duh! Maar als ik achter Missy aan ga, rent ze alleen maar verder van me weg! En roepen met mijn (kleine) brokje slaat ook nergens op... Haha! Dus ik ben nu al meteen weer wat terughoudender met los laten lopen. Een boefje is het!
Missy sleept nog steeds met haar (en onze) knuffels. Wat ze toen als echt klein puppy ook al deed! Zo schattig! Het is echt een schatje hoor! Onze kids zijn echt dol op haar en elke avond ligt ze bij een van de drie op schoot als we tv kijken. Nou dit was de update voor zover! We gaan elkaar echt nog wel zien! Let maar op!
Een likje van Missy!
Liefs en groetjes van ons allemaal uit Amstelveen
Joanette Schuit

Hallo Ingrid, yentl en familie.
Hier weer eens een berichtje van Lola uit Kampen! Lees verder.....

Hallo Ingrid, yentl en familie.
Hier weer eens een berichtje van Lola uit Kampen!
Met mij gaat alles prima! M'n vrouwtje zegt dat ik lekker zwaar wordt, vorige week was ik al zes kilo en ik eet als een bouwvakker, dus dat zit wel snor! Ik zie er prima uit, al zeg ik t zelf, mooi figuurtje omdat ik zo van bewegen hou, met name tijdens m'n gekke half uurtje, en heb een heerlijk zachte vacht. Mijn oren werken daarentegen nog niet altijd even goed, misschien omdat de krullen er zo in hangen, maar stiekum ben ik ook wel oost-Indisch doof als het me uitkomt. Ook loop ik graag weg, soms mag ik even los, maar dan kom ik mooi niet terug, bekiek t maer, zeggen we dan in 't Kampense! Dat mag toch ook? Tenslotte kan ik al prima zitten en spelen met de bal!
Hoe gaat het verder in Zoetermeer? Nog nieuws van m'n andere zusjes en broertje? Daar ben ik best benieuwd naar, doen die het ook zo goed? En met Yentl ook alles goed? Is ze al shows aan het lopen? En hoe doet ze dat?
Ik hoop graag weer wat van jullie horen.
Hartelijke Groeten Lola en ook van Jan en Barbara Stobbink

Hallo Ingrid en familie,
Hier een berichtje van Daisy uit Rotterdam. Lees verder.....

Hallo Ingrid en familie,
Hier een berichtje van Daisy uit Rotterdam. We hebben al vaker geprobeerd om foto's te sturen, maar steeds krijgen wij de berichtjes terug.
Het gaat heel goed met Daisy. Het is echt een dametje. Ze houdt enorm veel van kroelen en ligt het liefst tegen ons aan. Tussen Bobbie en Daisy gaat het ook goed. Ze spelen graag samen en Daisy hangt nog steeds graag in de oren van Bobbie. Wel is ze ondeugend en speelt ze een beetje de baas over hem. Ze pakt graag zijn speeltjes af.. Daisy vind het erg leuk om mee te gaan achterop de fiets. Ze zit heerlijk om zich heen te kijken of valt gewoon in de mand in slaap. Ze groeit goed, weegt ook al 8 kilo dus daar moeten we wel een beetje mee op passen. Verder is het een gezond hondje waar we veel plezier van hebben! Alleen kan de dame soms nog een plasje binnen doen.. Daisy is nog niet loops, maar wij denken wel dat dit binnenkort gaat gebeuren.
31 augustus zijn wij met Bobbie en Daisy naar de hondenspeeltuin Bello geweest in Rotterdam Noord. Hier zijn wij aan de praat geraakt met 2 dames en wat blijkt nou dat was het zusje van Daisy! Super leuk, de zusjes konden het goed vinden met elkaar.
Groetjes
Leo, Connie, Danielle en Sharon Boer uit Rotterdam

Hallo Ingrid,
Eindelijk een berichtje over Binkie, wat is het voor een hondje! Lees verder.....

Hallo Ingrid,
Eindelijk een berichtje over Binkie, wat is het voor een hondje!
De eerste dag, stond de kerstboom er nog en hij vond het heerlijk om er in te duiken tussen de ijsberen en pinguĂŻns, de watten en sneeuwballen. 1 1/2 uur mee bezig geweest. De volgende dag maar opgeruimd. Niet bang van de rotjes.
De eerste nacht niet geslapen en zat ik om 04:15 aan de cappuccino. uitlaten ging prima als ook zijn ongelukjes in huis.
Het is een hele speelse hond daagt mij uit om te spelen, gaat dan voor me zitten en blaft dan en zodra ik iets weggooi gaat hij het halen en brengt het terug. Planten vindt hij interessant alsook de tuin als ie maar kan ravotten. Hij is maatjes met iedereen en is voor de duvel niet bang speelt graag met andere honden groot of klein en is heeeeel sociaal. Hij bijt veel wat ik hem afleer wantmijn vingers en de kleine vingertjes van de kleine kinderen zijn ook bijtgrage objecten. Maar de kinderen vinden het een lieve hond en spelen er graag mee.
Hij is erg aanhankelijk en ligt graag bij mij en 's-avonds ligt hij op bed is rustig en doet geen behoefte gelukkig want dat was het risico dus ik vindt het prima. En in de Bench dat gaat hartstikke goed.
Kortom ik heb een grote deugniet en een wijs hondje in huis gehaald, hij zit als hij een kluifje of snoepje krijgt, hij loopt mij overal achterna. En op de uitlaat plaats gaat hij nooit ver van mij vandaan. Een lief, spontaan en gezellig hondje, echt een maatje.
Gr Charles

Hallo Ingrid en familie,
Hier een berichtje van ons. De auto rit naar huis is goed gegaan. Lees verder.....

Hallo Ingrid en familie,
Hier een berichtje van ons. De auto rit naar huis is goed gegaan. We zijn nog even gestopt op een parkeerplaats aan de snelweg omdat ze toch wel erg aan het piepen was. Daar hebben even wat rond gelopen en een beetje met haar gespeeld. Daarna was het goed en ging ze lekker slapen. Bij aankomst hebben we Sam en Jip aan elkaar voorgesteld. Sam rook een keer en gaf haar weinig aandacht. De meisjes waren heel blij en enthousiast en Jip deed gezellig mee. ze heeft daarna goed gegeten en gedronken. En is lekker gaan slapen. We zijn dezelfde dag naar de camping gegaan en daar veel aandacht gekregen. De eerste nacht is prima gegaan. Ze piepte een paar keer om te plassen, dus dat geeft ze heel goed aan. Maandag zijn we weer even naar huis gegaan en daar gaat ze nu al bij de achterdeur zitten als ze naar buiten wil!! Sam is nog steeds afwachtend maar laat alles prima toe op 1 snauw na. Ze is heel gezellig en knuffelig en geeft constant lieve pootjes.
Hier gaat het prima!
Groetjes Yvar, Marieke, jasmijn en Isabelle Sam en Jip

Hoi Ingrid
Dushi is echt een schatje. Hij doet het hartstikke goed. Lees verder.....

Hoi Ingrid
Dushi is echt een schatje. Hij doet het hartstikke goed. Af en toe doet hij nog wel eens iets wat niet mag maar een keer NEE zeggen is genoeg. En als we zitten te eten blijft hij netjes in zijn mand liggen.
Ja met eten gaat het bijna TE goed. Lol. Hij eet zo gulzig dat hij af en toe de hik heeft. Maar maak je hem dan rustig dan gaat het weer goed en gaat hij weer lekker slapen. Morgen moeten we voor zijn inenting weer naar de dierenarts. Aan de lijn lopen gaat ook heel goed. Zodra hij gegeten en gedronken heeft pakken we hem op en droppen hem in de tuin. Soms gebeurt er nog een ongelukje en dan weer even NEE zeggen en juist BRAAF als hij het netjes buiten heeft gedaan. Socialisatie gaat heel goed. We nemen hem overal mee naar toe. Hij kijkt zijn oogjes uit en is nergens bang voor. We gaan om 23.00 uur naar bed en laten hem nog even in de tuin en hij slaapt al lang door. Tot half zes of half zeven. Echt grandioos! Het is echt een God geschenkje.Likje van kroeltje Dushi
Groetjes van bert en xandra

Hoi Ingrid,
Spannend zeg voor Rosa. Het is een mooi hondje, Lees verder.....

Hoi Ingrid,
Spannend zeg voor Rosa. Het is een mooi hondje, dus zal ze vast mooie pups krijgen. We zijn allemaal erg benieuwd hoe het met haar zal gaan.
Wij zullen zondag naar aller grootste waarschijnlijkheid naar de honden speeltuin gaan en zullen zeker foto's maken en je je toesturen. Goed voor roosje om met andere hondjes te spelen en kennis te maken.Met roosje gaat het erg goed. Inmiddels is ze flink gegroeid en heeft bijna al haar tandjes gewisseld. Ze heeft een zeer lief en trouw karakter en heeft nog steeds van die ronde zwarte oogjes die je zo lekker aan kunnen kijken. Inmiddels spelen en stoeien de hondjes graag met elkaar en zit ons andere hondje ook weer beter in haar velletje. Het worden echt maatjes. Vanaf volgende week begint roosje met de ringtraining. Delft zat helaas vol, maar we kunnen beginnen in Zoetermeer. We zijn erg benieuwd. Misschien is het voor jou vanwege Rosa wat druk de komende weken, maar ik zou het erg leuk vinden om van jou een en ander over ringtraining te horen. Kan je misschien roosje ook gelijk even zien. We kunnen makkelijk jou kant opkomen, maar je bent ook van harte welkom bij ons thuis.Vast tot zeer binnenkort.

Roosje is inmiddels al een flinke dame, maar nog steeds echt een klein knuffeltje met die leuke kijkertjes die je zo verwachtingsvol aankijken. Ze leert snel en heeft zowaar haar eerste diploma (puppycursus),Uiteraard gaat dit leren wel zoals bij cavaliertjes hoort op hun enthousiaste soms wat ondeugende en afgeleide manier. Jasmijn en Roosje worden ook steeds meer maatjes, een lief stel zo samen. Lekker achter elkaar aan rennen, samen spelen en natuurlijk heerlijk tegen elkaar aan liggen. Daarnaast heb ik nog een vraagje aan jou. We zijn inmiddels lid van de cavalierclub. Ik zou het erg leuk vinden om Roosje een keer te laten showen en te kijken wat ze met haar leuke ondeugende lieve snuitje in haar mars heeft.
Groetjes,Bibi en de rest van de familie.En uiteraard een zacht pootje van jasmijn & roosje.

Hallo Ingrid,
Wat gaat de tijd toch snel ! Lees verder.....

Hallo Ingrid,
Wat gaat de tijd toch snel ! Alles goed met jullie en met de hondjes ? Wij hebben er net 2 weken vakantie op zitten . Zijn een weekend naar Engeland geweest , verder zijn we thuis gebleven . Zara maakt het goed . De eerste maanden vond ik buiten leuk ook erg intensief ! Nu gaat alles veel makkelijker en is het vooral genieten . Gisteren de laatste puppyles afgesloten met een wandeling op de hei . Zara is heel sociaal . Zat in een groep met allemaal grote honden maar ze staat haar mannetje !! Ze pikt dingen echt heel snel op , leert graag . Volgende week starten we met de vervolgcursus . Verder kan ze goed even allen blijven , is heel relaxed , scharrelt ze graag in de tuin , kortom een heel gezellig hondje , ons zonnetje in huis !! Groeten Wendy

Hoi Ingrid,
Was helemaal vergeten jou antwoord te sturen, Lees verder.....

Hoi Ingrid,
Was helemaal vergeten jou antwoord te sturen, Ja Lindsey hoort er al helemaal bij wij kunnen haar niet meer missen hoor, Samen hardlopen vind ze inderdaad geweldig leuk en moe schijnt ze er niet van te worden ze hijgt niet eens als we klaar zijn Ik wel.
groetjes Roelfien

Hallo baasje en vrouwtjes.
Nu ik hier al meer dan een week ben zal ik eens even vertellen hoe ik het vind hier. Lees verder.....

Hallo baasje en vrouwtjes.
Nu ik hier al meer dan een week ben zal ik eens even vertellen hoe ik het vind hier.
Ik moest eerst natuurlijk wel wennen maar vind het hier heel leuk hoor. Heb zowat spierpijn in mn staartje van het kwispelen.
Mn nieuwe vrouwtje is echt heel lief en de 2 nieuwe baasjes ook wel . Maar soms doen ze zo gek dan schrik ik wel een beetje. Maar ze bedoelen het goed hoor ze willen geloof ik gewoon spelen. En ze komen en gaan steeds op hele rare tijden soms midden in de nacht, dan mag ik vaak ook even naar buiten hihi Er zijn ook wat van die kleine mensjes geweest die zijn ook lief. Eentje kon nog niet eens lopen en die schreeuwde heel hard naar me. Toen mocht ze me van het vrouwtje even aaien, maar ze kneep me heel hard au. Heb niks laten  merken aan haar want ze is nog zo'n  klein  roedellid. Was wel blij dat ze weer weg ging. De kippen waren eerst heel bang voor me, maar weet niet of ik minder sterk geworden ben maar ze schrikken nu niet meer als ik er aan kom rennen. Daarom ging ik naar ze blaffen dat vonden ze wel eng maar dat mocht ik niet van het vrouwtje. Flauw hoor. Nu probeer ik een gat in het kippenhok te maken hihi niet verder vertelen he. En ik mag ook niet blaffen als dat zwarte ding aan de muur aan is. Maar dan moet ze soms ook wel lachen dat zag ik wel.
Wat ik wel heel naar vond is dat ik steeds helemaal alleen moest eten. Dan eet ik niks hoor. Eerst ging de hele roedel eten en dan ik helemaal alleen das toch niet leuk. Maar gelukkig snapte het vrouwtje dat wel en krijgen we nu allemaal tegelijk  eten.
Ik denk vast dat ik wel kan wennen hier want ik vind het nieuwe vrouwtje zo leuk en ik ben altijd zo blij als ze thuiskomt. En ze komt heel vaak thuis zeg.
Dan gaat ze altijd lekker mn buik aaien. Soms komen er een heleboel mensen en die willen me allemaal aaien. Dus ik blijf hier; maar.
Een pootje van Lindsey

Hallo Ingrid,
Bedankt voor die prachtige kerstkaart!!!! Wat een mooi stel. Lees verder.....

Hallo Ingrid,
Bedankt voor die prachtige kerstkaart!!!! Wat een mooi stel.
Met Joyka gaat het geweldig. Hij is steeds meer op z’n gemak en we maken allerlei kleine uitstapjes om de wereld te ontdekken. En iedereen die hem valt op zijn mooie koppie.Met de zindelijkheid gaat het ook voorspoedig. Hij geeft het al steeds vaker aan... Joep is z’n dikke vriend. Joyka hang hem in zijn oren en zijn staart, zit boven op hem en Joep speelt lekker mee, maar gaat super zachtaardig met hem om. We zijn allemaal gek op deze grappige, lieve dondersteen. Ook in de bench gaat goed. Hij piept niet en gaat lekker slapen.
Al met al een voorbeeldige hond. Geniet van de foto’s.
Groetjes, Janita

Hoi Ingrid en Familie,
Nog bedankt voor je mail. Lees verder.....

Hoi Ingrid en Familie,
Nog bedankt voor je mail.
Met Sam gaat het prima, het blijft een ondeugend hondje die af en toe aardig tekeer kan gaan en dan wil laten merken
dat hij het baasje is, maar helaas !!!!
Hij luistert erg goed en is best leergierig.
Helemaal zindelijk is hij nog niet maar het gaat steeds beter.
Wij beleven heel veel plezier met hem, ook groeit hij al aardig zie bijgaande foto.
Wij zijn drie weken geleden bij de dokter geweest voor zijn inenting en binnenkort moeten we terug voor zijn cocktail.
Verder wensen wij jullie en heel prettige kerstdagen en een voorspoedig en gezond 2012.

Vriendelijke groet,

Marije en John

Hallo Ingrid,
Het gaat erg goed met buddy. Lees verder.....

Hallo Ingrid,
Het gaat erg goed met buddy. het is echt jane haar buddy,hondje.hij vind ons ook wel leuk maar als jane binnenkomt herkent hij haar helemaal,wordt hij helemaal blij. Hij is wel ondeugend hoor. we hebben veel plezier met hem. hij groeit als kool, zijn benchje werd al te klein, we hebben nu 1 gekocht waar hij als volwassen hond ook nog in past.
Ook met onze diesel kan hij fijn spelen. diesel speelde nooit maar nu met buddy, geweldig leuk, ze dagen elkaar uit en rollen gewoon over de grond soms. Diesel is ook beschermend naar buddy, want john zou buddy straffen en dat mocht niet van diesel die gromde naar John. We lachen veel om die twee. ook jane is nog steeds erg blij met buddy.ze zorgt goed voor hem.
Hij vindt autorijden gelukkig ook leuk en kan dan vaak mee naar mam ofzo.hij mag ook mee in het verzorgingstehuis waar mijn moeder nu enkele weken moet herstellen.hij houdt alleen niet van koud en nat weer, dan is hij zo weer binnen haha.
Ik wil je als fokker ook een compliment geven, ik kan merken dat buddy in een liefdevol nest is geboren en vanaf zijn geboorte goed is begeleid enzo. Het is al een sociaal hondje en luisterd ook al een beetje. kortom makkelijker om op te voeden en ook erg lief. dat is ook wel eens anders weet ik. Iedereen in onze omgeving is weg van buddy.mijn vriendin gaat ook sparen en als het zover is wil ze ook graag een hondje bij jou kopen, als het zover is komen we er wel op terug.
dit was het weer voor nu, groetjes Jennifer en Jane.

Hoi,hoi,hoe is het bij jullie?
Alles goed ook met de beestenbende? Lees verder.....

Hoi,hoi,hoe is het bij jullie?
Alles goed ook met de beestenbende? Als het goed is ontvang je morgen of overmorgen wat foto's van FĂ©be.
Het gaat nog steeds goed hoor met tuttenbel. Het is nog steeds dikke mik met Rhodé. Zo verschrikkelijk verschillend en toch zo gek op elkaar. Ze maakt zich zo ongerust als ze Rhodé een tijdje niet ziet als we in het bos lopen.Begint ze te piepen en ze weigert verder te lopen. Als Rhodé dan weer tussen de bossen door tevoorschijn komt is ze dol gelukkig. 
FĂ©be houdt ons maar liever in de gaten,het is geen jagertje. Sifra trouwens ook niet.Die twee lopen dus meestal keurig bij me op het pad. Ik denk niet dat jij je Pipo de clown kan herinneren ,is denk ik voor jouw tijd maar daar kwam weleens een indiaan in voor Klukkluk. Die had de uitdrukking;mij zijn niet van de bange ,mij zijn van de voorzichtige. Dat is nou FĂ©be ten voeten uit !! Ze kan ook wel haar ondeugende dingen hebben hoor. Als je je sokken kwijt ben......zoek maar bij FĂ©be.
Heeft ze van d'r vader volgens Cindy. Nu ze veel buiten in de tuin loopt heeft ze als hobby tunnels graven.Zijn we niet blij mee !! Ze houdt absoluut niet van regen.Als ze ziet dat het regent draait ze zich om en gaat gerust in de keuken zitten poepen. Ze heeft een regenjasje en dat vindt ze heerlijk om aan te hebben als het hard regent.
Van de week zat  z e voor het eerst in het water  buiten. Het was maar net tot aan haar kuiten hoor en aan de uitdrukking op haar snuit geloof ik niet dat er een kans op herhaling bestaat. Zo'n blik van,dat heb ik nu geprobeerd maar wat die anderen daar aan vinden is me een raadsel.Veel te nat !! Esra zwemt erg graag. Ze gaat er wel rustig vanaf het kantje in.
Dan die Doerak (Rhodé) Die remt niet eens af !! Komt met een vaart aan en plonst met vier poten tegelijk erin.
Misschien zit het in de kleur ( veel wit ) want Sifra houdt ook niet van zwemmen. Het is ook geen allemans vriend.Ze blijft altijd wat teruggetrokken en de kat uit de boom kijkend. s'Avonds ligt ze graag bij je op de bank. Lekker op je buik en dan knort ze van genot ! Als bijnaampje noemen we ze dus weleens Knorretje.Vroeger zeiden we ook Snippertje. Maar ze is inmiddels goed gegroeid. Ze is zwaarder dan Rhodé. Ze weegt nu 7700 gram. Ze is niet dik maar wel goed gespierd. We houden het wel in de gaten want het is een grage eter.Alle vier overigens. Gewicht zegt natuurlijk niet alles.Esra is ruim 8 kilo maar je voel aan alle kanten haar ribbetjes. Als ze nat is zie je een broodmagere Es. Ondanks dat ze meer in haar bakje krijgt wordt ze niet dikker. Rhodé blijft ook zo'n magere sprinkhaan. Ze rennen teveel achter de konijnen aan. Hun lopen zeker 6x wat wij lopen. Tongen slepen over de grond als we weer naar huis gaan. Wat ze ook gemeen hebt met Sifra is dat haar vacht niet zo lang is. Ze is dus ook gemakkelijk te kammen en borstelen. Esra heeft veel vacht en Rhodé heeft helemaal lang haar. Daar kan je vlechtjes in maken !
Fébe kan iets wat de rest niet kan. Ze kan goed keepen ! Als je een bal naar haar gooit dan kopt ze hem weg.Ze vind het geweldig als je met haar gaat voetballen. 
Zo dat was even een heel verhaal.Ik hoop dat je de foto's van FĂ©be leuk vind.
groetjes,Jenny

Hi Ingrid,
Even een kort berichtje van ons. Met Joyka gaat het super. Lees verder.....

Hi Ingrid,
Even een kort berichtje van ons. Met Joyka gaat het super. Het is een lekkere deugniet. Een echt jachthondje. Geen vogel is veilig voor hem. Het is een vrolijke dartel en een enorme troetelkont.
Slim is hij ook. Wanneer hij in bad/douche is geweest wil hij graag gekamd worden. Hij gaat dan bij de stoel staan waar hij altijd gekamd wordt en blaft zachtjes. Smekend kijkt hij dan onze dochter aan, want die kamt hem meestal. Daarna is meneer weer tevreden.
Hij is niet meer weg te denken en brengt ons allemaal veel plezier en onvoorwaardelijke liefde!!
Liefs Janita + fam.
Ik was nog vergeten te zeggen dat we over Joyka veel complimenten krijgen van andere mensen. Eerlijk gezegd hebben we ook nog nooit zo’n mooi cavaliertje gezien als die van ons Beetje opscheppen mag wel toch?

Hallo Ingrid,
danke fĂĽr die Nachricht ĂĽber den Wurf. Lees verder.....

Hallo Ingrid,
danke für die Nachricht über den Wurf. Abgesehen von den Frecklen im Gesicht sieht die Hündin sehr schön aus.
Viele liebe GrĂĽĂźe
Tanja