'; '; '; Laatste nieuwtjes van Joyful Surprise, fokker Cavalier King Charles Spaniël'; '; ';
Cavalier King Charles Spanil

De laatste nieuwtjes van onze kennel:

Maart 2019

Wat zijn de afgelopen 8 weken weer voorbijgevlogen. De pups van Febe zijn alweer 8 weken oud.
Febe heeft zich als een heel zorgzaam enthousiast moedertje getoond.

Tot op het allerlaatste moment van vertrek was zij tot in de puntjes actief met hen en hield hen nauwlettend in de gaten.
Ook de oudere honden vonden het heerlijk om met dit stel te spelen en te ravotten in de tuin.

De jonge Cavaliertjes zullen echter vanaf vandaag het nest uitdruppelen. En daar zijn zij helemaal klaar voor.
Stuk voor stuk zijn zij allemaal uitgegroeid tot mooie, lieve, vrije en zelfbewuste hondjes.

En voor hen allen wacht een heerlijk fijn warm mandje met een spannend begin bij hun nieuwe enthousiaste baasjes.
Wij wensen deze dan ook heel veel geluk, gezondheid en plezier met hun nieuwe huisgenootjes.
Dat zij allemaal maar mogen uitwassen tot hét ultieme maatje voor het leven.

Januari 2019

Op 30 januari jl. zijn de puppen van Febe geboren door middel van een keizersnede.
Het zijn 3 blenheim teefjes en 1 blenheim reutje. "Moeder" Febe en haar kleintjes maken het goed.

Met dank aan Dierenkliniek Pijnacker Centrum Dr. M. Stooker.

Onderstaand een klein filmpje uit het nest genomen.

Febe is een lief en zorgzaam en heel geduldig moedertje.
Voor fotos van dit nestje zie puppen geboren. Elke week proberen we u wat foto’s te tonen van al hun ontwikkelingen.

December 2018

Met hoopvolle blijdschap willen wij een komend nestje van onze Febe aankondigen. Van Natasja Moonen (kennel ‘Excellent Choice’) mochten Riverdale als vader inzetten. Wij zijn haar enorm dankbaar voor haar steun en het meedenken in een passende keuze.

Febe is een dochter van onze Rosa. Voor een foto van Febe en River en de geboorteaankondiging willen wij u graag verwijzen naar ons rubriekje puppen verwacht. Als alles goed gaat verwachten wij rond de laatste dagen van Januari 2019 haar pupjes.

Uit liefde voor het ras hechten wij er veel waarden aan om met gezonde honden te fokken. Wij fokken daarom uitsluitend met geteste honden. River en Febe zijn met zorgvuldigheid en al onze inzet tot een passende en verantwoordelijke combinatie bij elkaar gezocht. Beide honden zijn getest op hart, ogen, syringomyelia, pattela luxcatie en tevens zijn de dna curly coat dry eye en episodic falling getest. Ook de grootouders zijn geteste honden.

Wij zijn altijd bereid om inzage in de documenten te geven indien u dat wenst.

Verder is bij ons rubriekje puppen-foto's de foto van Joy haar nestje toegevoegd en kunt u bij onze honden Lady en Sophie een nieuwe recentere foto bekijken van deze al wat ouder wordende maar zeer gewaardeerde dames.

Juni 2018

Aan de acht onvergetelijke weken van intensieve verzorging is nu een einde gekomen. Joy heeft zich volgens een normaal behorend proces al wat los gemaakt van haar kinders. En wat heeft ze het fantastisch gedaan allemaal! Met alles wat in haar zat heeft ze haar puppen gezoogd, verzorgd en hield met trouwe waaksheid alles onder controle. De pups zijn er aan toe om nu meer van de wereld te verkennen. Stuk voor stuk zijn ze allemaal uitgegroeid tot mooie, lieve, vrije, zelfbewuste hondjes. En niets vermoedend snel zijn ze nu helemaal klaar voor een spannend begin bij hun nieuwe baasjes. Wij wensen hen dan ook heel veel geluk, gezondheid en plezier met hun nieuwe huisgenootje.

Dat zij allemaal maar mogen uitgroeien tot hét ultieme maatje voor het leven. Een laatste impressie kunt u nog even bekijken in het rubriekje puppen geboren op deze site. Hiermee is er voor ons ook bijna een einde gekomen aan het verblijf van Joy in ons gezin de afgelopen vijf maanden, zij wordt straks onder veel warme liefde weer met haar baasje verenigd en zullen wij haar natuurlijk heel erg missen.

Dank aan de Familie Tuk van wie we Joy mochten gebruiken voor dit prachtige nestje. Ook dank aan Natasja Moonen (Excellent Choice) die ons Hearthfriend Hocus Pokus als vader toevertrouwde. Speciale dank aan Jos, onze webmaster. Hij heeft met duidelijk veel plezier de afgelopen tijd onze website sterk verbeterd en alle pupfoto’s willen plaatsen en zich daarmee bij ons uiteraard onmisbaar gemaakt. Ook al degenen die de afgelopen weken met ons nestje hebben meegeleefd: dank jullie wel voor jullie spontane en warme reacties.

Het is werkelijk hartverwarmend om te ervaren hoeveel harten er weer open gaan voor onze super lieve hondjes en dit geweldige ras:
De cavalier King Charles Spaniël.

verwacht

April 2018

Na een gezonde voorspoedige dracht zijn 12 april jl. de puppen geboren van Double Choice of a Joyful Surprice x Hearthfriend Hokus Pocus. Het zijn 2 tricolor teefjes en 2 tricolor reutjes. Moeder en kids maken het goed. "Mama" Joy laat zich als een zeer zorgzaam moeder zien. De beide ouders zijn gezond. Wij fokken uitsluitend met geteste honden.
Voor foto’s van het prachtige nest zie puppen geboren.

Heeft u interesse in dit nestje dan kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen of gewoon lekker mee genieten van de foto’s op onze website.

geboren

Maart 2018

Hoopvol en blij mogen we indeze het nestje van Joy aankondigen. Joy is een dochter van onze Rosa en behoort tot het roedeltje van de Familie Tuk. Van Natasja Moonen (kennel Exellent Choice) mochten we de mooie elegante maar bovenal gezonde Engelsman Hearthfriend Hocus Pokus als vader gebruiken. Wij zijn haar enorm dankbaar, ook voor haar steun en het meedenken in een passende keuze. Voor een foto van dit kersverse stel en de geboorteaankondiging willen wij u graag verwijzen naar ons rubriekje puppen verwacht
Met 4 weken dracht is er in Best, Dierenkliniek "den Heuvel" weer een echo gemaakt van "mama Joy" haar buikje. Deze zag er goed en verwachtingsvol uit. Joy maakt het goed. Met uitgebreide zorg en veel liefde wordt zij de komende tijd zorgvuldig door ons in de gaten gehouden, verzorgd en vertroeteld. Rond de half april verwachten wij, als alles goed mag blijven gaan, haar pupjes.
Wilt u op de hoogte blijven van dit nestje, bezoek dan regelmatig onze website of neemt u gerust contact met ons op.

verwacht