Cavalier King Charles Spanil

Geboren op 30 januari 2019 uit de combinatie:

Riverdale of an Excellent Choice

X

Glow and Shine of a Joyful Surprice

geboren

geboren

geboren

geboren

geboren

geboren

geboren

geboren

geboren

geboren

geboren

geboren

geboren

geboren

geboren

geboren

Uit liefde voor het ras hechten wij er veel waarden aan om met gezonde honden te fokken. Wij fokken daarom uitsluitend met geteste honden. De ouderdieren zijn met zorgvuldigheid en al onze inzet tot een passende en verantwoordelijke combinatie bij elkaar gezocht. Beide honden zijn getest op hart, ogen, syringomyelia, pattela luxcatie en tevens zijn de dna curly coat dry eye en episodic falling getest. Ook de grootouders zijn geteste honden. Met uitgebreide zorg en veel liefde wordt zij de komende tijd zorgvuldig door ons in de gaten gehouden, verzorgd en vertroeteld.

Socialisatie is uiterst noodzakelijk voor een vrije en blije start van elke pup. Daarom worden de puppen bij ons in huis geboren te midden van ons gezin. Dagelijkse omstandigheden en huiselijke geluiden zijn zo vanaf het allereerste begin een onderdeel van hun leven.

Op deze wijze krijgen zowel de moeder als de pups alle aandacht, liefde en zorg die hun toekomt én kunnen wij voor 100 % genieten van die heerlijke zoete smakkende geluidjes en alle andere ontwikkelingen die vanuit het ‘kraambed’ ons tegemoet komen.

De puppen worden zorgvuldig en op tijd ontwormd, geënt, gechipt en volledig onderzocht door onze eigen dierenarts. De hondjes worden op tijd aangemeld bij de DATABANK HONDEN en krijgen een DNA afname door de Raad van Beheer. Hiermee krijgt de nieuwe eigenaar de garantie dat de opgegeven ouders ook de werkelijke ouders zijn. Alle puppen krijgen naast de kleine extra’s een erkend stamboom van de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied Nederland, registratie bewijs en DNA-afstammingsbewijs mee. Met uiteraard, het bij de entingen behorende, Europese paspoortje.

Kwaliteit en individualiteit naar de honden toe vinden wij bijzonder belangrijk.